Masszázs alatt is lehet relaxálni

Masszázs Baja alatt is lehet relaxálni. Az én masszírozásomat egy vendégem elnevezte “alfamasszázsnak”. Egy másik vendég pedig “sírósmasszázsnak”.

Miért van ez a különbség?

Az első 3-4-5 alkalommal (egyénfüggő), mikor még rossz állapotban van az izom, és heti egyszer ajánlott járni, valóban fájó élmény lehet a masszíroztatás.

Aztán a hetek elteltével javul az izom állapota és egy idő után a vendég úgy érzi, hogy már nem fáj neki a kezelés, hiába nyomom ugyanolyan erősen, mint eleinte. Ilyenkor beszélhetünk “alfamasszázsról”, már tudnak relaxálni a vendégek, alvás és ébrenlét közötti lelki világukban lebegni, majd sokan el is alszanak. A testtel együtt a szellem is felfrissül, feltöltődik.

Mikor ez az állapot jelentkezik, olyankor szoktam javasolni, hogy ritkítsunk a kezelések gyakoriságán, elég 2 hetente járni megelőzés és állapotfenntartás céljából. Érzi a vendég, hogy mire van szüksége, ha valaki rendszeresen háromhetente vagy havonta egyszer szeretne eljönni, már akkor sokkal többet tett azért, hogy ne álljon vissza az izomzata olyan állapotba, mint a kezelések előtt. Ugyanis a test állandóan használatban van, és ha ugyanúgy él az ember, ugyanazok az ingerek, környezeti hatások érik, mint a kezelések előtt, akkor egy idő múlva ugyanolyan lesz.

Ajánlom a test folyamatos karbantartását az egészségesebb, minőségibb élethez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük